fbpx

Відкритий лист Петра Литвина до керівництва Новоград-Волинської міської ради , кандидатів на посаду міського голови та партій-учасників передвиборчих перегонів

Відкритий лист до керівництва Новоград-Волинської міської ради , кандидатів на посаду міського голови та партій-учасників передвиборчих перегонів.

Я, Петро Михайлович Литвин, разом із командою Народної партії звертаємося до вас у критичний для нашого міста та району час, продиктований пандемією. Наразі у нашому міськрайТМО склалася надзвичайно важка ситуація у зв’язку з величезною кількістю хворих на коронавірус. Переконані, що кожен із вас має таких і у своєму колі спілкування. Та хворі, котрі перебувають на стаціонарному лікуванні, насьогодні в особливо тяжкому стані: адже критично не вистачає такого потрібного для них кисню, потужних антибіотиків та медпрепаратів першої необхідності при лікуванні цієї недуги. Наша лікарня при всіх її сучасних можливостях не вправляється з навантаженням, яке випало через бездарне недалекоглядне керування попереднім очільником міста, котрий просто уже на порозі пандемії фактично залишив його напризволяще. На жаль, і нинішня влада Новограда-Волинського дбає більше про передвиборчий імідж, аніж про стан здоров’я своїх громадян.

А часу для розмов нема: потрібно діяти та вирішувати питання з розширенням ліцензій, постачанням, придбанням всього необхідного. Тому закликаємо об’єднатися перед лицем біди для протистояння COVID -19 усім партіям,усім кандидатам! Потрібно хоча б частину коштів, які витрачаємо на передвиборчу агітацію , спрямувати на придбання препаратів першочергової необхідності та кисню в нашу лікарню, де перебувають наші земляки – вони і наші ж виборці!

Керівництво міста закликаємо приділити ТЕРМІНОВО увагу щодо стану протиепідемічної профілактики на виборчих дільницях! На теперішній час у прибиральниць нема достатніх засобів дезинфекції або й відсутні самі прибиральниці! Необхідно максимально посилити контроль із цього питання на кожній виборчій дільниці! І зробити все від влади та ТВК залежне, аби в день виборів люди не боялися йти голосувати, а члени комісій, у свою чергу, не боялися йти у домівки хворих виборців – мали всі необхідні засоби захисту і профілактики!

Шановні земляки, об’єднаймо наші зусилля! Станьмо єдиною стіною за життя – і аж тоді думаймо про вибори! Народна Партія ініціює спільну роботу заради нашого спільного ж Завтра! З повагою Петро Литвин.